Profile Picture

Know me

Senja, 20 years old, Helsinki/Finland
Read more...
Sponsors, collaborations...
Terms of Use...

Find me

Email me Facebook Twitter Pinterest Google Plus flickr

Follow me

Follow Puukengät

Sunday, June 10, 2012

Last Friday night and so on
Yes, I had three handbags on me


Toppi ja hame/Top and skirt: lainassa Trangilta/borrowed from Trang, 
Kengät/Shoes: H&M, Trenssi/Trench coat: Zara

Cake!

Pancakes for Sunday breakfast!
So sorry for neglecting my blog, I have been so busy and stressed lately. When one is stressed, one needs to have fun and relax, and that's what I did this weekend. 

On Friday, first I worked till 19 o'clock and then I headed to Trang's place to eat and get ready for a glow stick party. Erica joined us at Trang's around 22 o'clock and after taking silly pictures we headed to the city center to get to the club before midnight.

Usually I'm not so keen on clubbing, but I really enjoyed it this time. Music wasn't bad, my earplugs worked well and most people were there to dance, not to get hammered. Sure the floor was sticky enough and some people got enough attention (not me, hah!) but mostly it was about dancing and having fun. I didn't drink much (really, talking one shot here), as I had work on Saturday morning. Working after a sleepless night is okay, but working hungover is just tacky!

Saturday I had work, which turned out to be a very interesting day. I don't speak Russian or understand it, but most of the time it doesn't seem to bother the Russian tourists, they'll just continue in Russian. Well, sign language and English words work too, and this time the person in question was so happy for my help that he gave me a Siberian rock album as a gift.

After work Erica and I went to Maria's, because there was free cake and food, and sparkling wine. The afternoon was really nice, eating too much cake and talking. We even listened to the rock album I got, and I ended up giving it to Maria. I think I like my music in a language I can understand.

Going back to my grandparents proved to be nice as well, the sauna was waiting for me when I came home around 21 o'clock and my siblings were glad to see me.

I probably shouldn't have drunk white wine at Maria's as it doesn't really suit me. Even two small glasses of white wine mixed with sprite was too much for my body, and I have been feeling really tired and drowsy today. No headache though, so it might just be that I'm tired after working full-time and I didn't exactly catch much sleep on Friday.

This sort of weekends are the best, and now I feel a lot more relaxed. Next week I have less work and more time to spend with my siblings, blog and just enjoy life! I hope you all have had a wonderful weekend, I will catch up with your blogs asap!

You still have time to check out my give-away!

--

Pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogissa, kulunut viikko on ollut hyvin kiireinen ja olen ollut todella stressaantunut ja uupunut. Stressiin kuitenkin auttaa rentoutuminen ja hauskanpito, ja tämä viikonloppu olikin pyhitetty kaikelle hauskalle!

Perjantaina olin ensin töissä klo 19 asti ja sitten suuntasin Trangin luokse syömään ja valmistautumaan glow stick bileisiin. Erica liittyi seuraan kymmenen aikaan ja siitä suuntasimmekin keskustaan, koska halusimme olla klubilla ennen puolta yötä.

Yleensä en ole kovin innokas juhlija, etenkään klubit eivät ole ihan minun juttuni, mutta oli kyllä hauskaa! Musiikki oli tanssittavaa, korvatulpat toimivat hyvin eikä korvia ruvennut särkemään. Lisäksi suurin osa ihmisistä oli paikalla tanssimassa, eikä niinkään juomassa. Oli kyllä mukavaa ihan vain tanssia, ilman että kaiken maailman limaiset ja/tai känniset miehet tulevat pokailemaan (tai no ainakaan minua ei pokailtu, hah!) tai muuten vain häiritsemään. Ikävää oli ainoastaan lattian tahmaisuus, en ole varma toipuvatko ballerinani tästä enään ikinä. Ilta meni kyllä aikalailla selvinpäin, kun lauantaina oli töitä. Rajoitin juomisen yhteen salmarishottiin ja Trangin luona nautittuihin kahteen siiderilasilliseen (vaikka yleensä en siideristä pidäkään). Töihinmeno väsyneenä on vielä ihan siedettävää, mutta krapulaisena työskentely asiakaspalvelussa on vähän mautonta, jätän hurjemmat juhlat sellaiseen kertaan, kun ei ole seuraavana aamuna töitä!

Eli lauantaiaamuna oli töitä jo kello yhdeksältä ja olen ylpeä, sillä selvisin ihan ilman kahvia! Töissä oli kyllä mielenkiintoista. Minähän en puhu enkä ymmärrä venäjää, mutta ei se yleensä venäläisä turisteja häiritse, he kyllä puhuvat venäjää minunkin puolestani huolimatta siitä että ymmärränkö vai en. Eilen onneksi saatiin asiakkaan asia selvitettyä elekielen ja yksittäisten englanninkielen sanojen avulla, ja asiakas olikin niin kiitollinen, että antoi minulle lahjaksi siperialaisen rock-levyn.

Töiden jälkeen Erica tuli kaupalle, josta suuntasimme yhdessä Marialle. Marian äidillä oli menossa naistenilta, joten mekin saimme kaikenlaisia herkkuruokia, kakkua ja skumppaa. Oli kyllä ihanaa jutella, nauraa, syödä liikaa kakkua ja kuunnella siperialaista punk-rokkia. Maria sai levyn sitten minulta lahjaksi, minä kun tykkään kuunnella musiikkia sellaisella kielellä, jota ymmärrän.

Illalla kun palasin isovanhempieni luokse sauna oli valmiina odottamassa ja sisarukseni olivat iloisia minut nähdessään.

Ei olisi varmaan pitänyt juoda Marialla valkoviiniä, jotenkin se ei vain sovi minulle. Kaksi lasillista valkoviiniä spriten kanssa oli aivan liikaa, sillä tänään on ollut aivan nuutunut olo. Muuten ei ole kyllä ollut krapulainen olo, ei päänsärkyä, eli voi olla vain että olen vain väsynyt pitkän työviikon jälkeen, varsinkin kun perjantain ja lauantain välissä ei oikein tullut nukuttua.

Kyllä on ollut aivan mahtava viikonloppu, ja stressi on taas taltutettu hetkeksi. Ensi viikolla ei ole niin paljon töitä eli minulla on aikaa sisarukselleni ja bloggaukselle, ja ylipäänsä rentoutumiselle ja kesästä nauttimiselle. Toivottavasti kaikilla on ollut mahtava viikonloppu, käyn taas bloginne läpi mahdollisimman pian! 

Vielä ehtii osallistua arvontaan!

30 comments:

 1. If anyone wants to know, the top is from Lindex and the skirt from Indiska :P
  - Trang

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Muistelinkin niin mutta en ollut varma :)

   Delete
 2. Great Pictures! You look gorgeous :)

  xoxo

  ReplyDelete
 3. Ootpa ollu nättinä! Tosi kiva toi paita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Paita on tosiaan Lindexiltä niin kuin Trang tuossa ylempänä mainitsi :)

   Delete
 4. Anonymous11/6/12 01:42

  I LOVE your new blog makeover!!! So chic ;) How did you do that section up top where it says like me and you attached the facebook, twitter, etc. signs? I want to do that for my page but don't know how. Great job, the page looks great :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I sent you an email answering your questions so check your inbox ;)

   Delete
 5. The cutest post!

  www.stylevoci.com

  ReplyDelete
 6. Ihana asu<3

  meant-2-happen.blogspot.com
  XX Elizabeth

  ReplyDelete
 7. That picture of you with the multiple bags is so cute! And I love that nail polish! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! The nail polish has become my favorite, the color is so pretty! :)

   Delete
 8. you are so adorable! looks so different without your glasses! awww... i hope you get to see your fiancé soon too! it's nice to meet others who are in the same boat as me. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww thank you! I wanted to wear fake eyelashes so I couldn't wear my glasses... It'll probably be over a month and a half until I get to see D (my fiancé) but iChat makes life easier ;)

   Delete
 9. hahah toi on niin tuttua kun venäläiset ei oikeen suostu ymmärtämään ettei me puhuta niiden kieltä :D nyt oon opiskellut sitä tosin vuoden verran mutta voin kyllä sanoa etten paljon niistä aakkosista ole pidemmälle päässyt! vaikeaaa :D

  ihana viikonloppu sulla ollut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon taas vähän kahden vaiheilla.. toisaalta jostain venäjän alkeiskurssista olisi varmasti hyötyä, mutta toisaalta en halua "palkita" niiden käytöstä... itselle on niin vieras ajatus mennä vieraaseen maahan ja vaatia kaikkia puhumaan suomea :D

   Viikonloppu oli kyllä ihana! :)

   Delete
 10. voi, oot taas ollut niin sulosena liikenteessä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Ystävääni Trangia voi oikeastaan kiittää stailaukselta, vaatteet kun ovat hänen vaatekaapistaan ja Trang myös laittoi mun hiukset :) Mutta tykkäsin kyllä itsekin tosta tyylistä ♥

   Delete
 11. Leuke top!

  xoxo Sootjeelina

  ReplyDelete
 12. beautiful look! I follow you now
  <3

  xoxo Oana :)

  www.style-muses.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, and I'm glad to meet a new reader! :)

   Delete
 13. The color of your top is so pretty & your nails are awesome!
  :)
  Allison
  afashionfiles.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I never thought that the peachy orange/coral color would suit me since I am so pale but it actually suits me pretty well! :)

   Delete
 14. The picture in the metro has amazing colors, nice editing too:)

  Yeah sprite + wine = bad choice:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, I had to edit the metro pictures quite heavily because originally they came out orange and yellow... talk about bad lighting conditions :D

   Sprite and wine is definitely not worth another try, for all that it tasted good! :)

   Delete

Click Here for Comment Guidelines

Thank you so much for your comment! I'll try to get back to you asap! Anonymous commenters, please use a nickname! ♥

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman pian! Anonyymit, olkaa ystävällisiä ja käyttäkää nimimerkkiä! ♥

Hartstikke bedankt voor je reactie! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren! Anonieme mensen, gebruik alsjeblieft een nickname! ♥

Tu peux commenter en français!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...