Profile Picture

Know me

Senja, 20 years old, Helsinki/Finland
Read more...
Sponsors, collaborations...
Terms of Use...

Find me

Email me Facebook Twitter Pinterest Google Plus flickr

Follow me

Follow Puukengät

Saturday, November 19, 2011

Almost done with school & what would you like to read about?Loppuspurtti lukion suhteen on nyt alkamassa oikein toden teolla, yo-tulokset saapuivat siis eilen ja E sieltä sitten tuli. En ole mitenkään pettynyt, vaikka se toinen L olisikin maistunut mukavalta. Ensi viikolla on tarkoitus saada kaikki loput kurssit päätökseen, eli luultavasti tulee tehtyä muutama "yövuoro" koulutehtävien suhteen, kiire ja pakko kun sattuvat olemaan parhaat motivaation reseptit minun kohdallani.

Vajaat yksitoista päivää D:n saapumiseen, tänään on kummitäti perheineen vierailemassa täällä isovanhempieni luona ja kokeilemme kakkureseptiä, joka ehkä saattaa päättyä ylioppilasjuhlieni tarjoilupöytään.

Näitä kouluaiheisia postauksia on ollut aika lailla viime aikoina, enkä ole varma ovatko ne niin kiinnostavia muille kuin minulle, eli kysynkin nyt jos teillä hyvät lukijat, olisi jotain toiveita näiden postausten suhteen.

--

So finally I'm almost done with my high-school: the final results of my matriculation examinations came yesterday, and I got an eximia cum laude (equivalent to a 9 or B, depending on where you're from) on Finnish & Literature and let's just say I'm not exactly disappointed. I plan to finish all of the remaining school work during the following week so I'll be pulling a couple all-nighters since rush and approaching deadline are the best sources of motivation for me.

Less than 11 days until D is here, and today my godmother is visiting with her family. We're trying out a new cake-recipe, which might end up being served at my graduation party.

I've been posting a lot about school lately, and I'm not sure if it's very interesting to anyone else than me, so I'd like to ask you my readers: what would you like to read about in my blog?

4 comments:

 1. Minusta ovat ainakin olleet kiinnostavia, nämä koulupostaukset.
  Tarkemmin mielipiteitä tulevista postauksista ei oikeastaan ole, ihan mitä itse satut haluamaan kirjoittamaan, kulttuurierot on aina mielenkiintoisia tosin :)

  ReplyDelete
 2. No hyvä, että en ole kyllästyttänyt kaikkia aiheesta :D Olenkin miettinyt, että ehkä pitäisi kirjoitella lisää kulttuurieroista, mutta aihe on vielä hiukan hakusessa :)

  ReplyDelete
 3. Koulupostaukset ovat olleet kiinnostavia. Ja E on kyllä hyvä arvosana:) Ehkä sun omat ajatukset siitä miltä tuntuu "asua" kahden maan välissä olisivat hyvä aihe ja sulle nyt just ajankohtaistakin.

  ReplyDelete
 4. Kiitos ideasta, tuosta olisikin ihan hyvä kirjoittaa, kun sitä olen pohtinut tässä jo jonkin aikaa :)

  ReplyDelete

Click Here for Comment Guidelines

Thank you so much for your comment! I'll try to get back to you asap! Anonymous commenters, please use a nickname! ♥

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman pian! Anonyymit, olkaa ystävällisiä ja käyttäkää nimimerkkiä! ♥

Hartstikke bedankt voor je reactie! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren! Anonieme mensen, gebruik alsjeblieft een nickname! ♥

Tu peux commenter en français!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...