Profile Picture

Know me

Senja, 20 years old, Helsinki/Finland
Read more...
Sponsors, collaborations...
Terms of Use...

Find me

Email me Facebook Twitter Pinterest Google Plus flickr

Follow me

Follow Puukengät

Saturday, November 5, 2011

YO-laketti - Something different for my graduationMinullahan on jo mekko valmiina juhlia varten, ostin sen jo elokuussa Amsterdamista Laura Dols -liikkeestä, mutta mietin tässä kampausta ylioppilasjuhlia varten, ja tajusin, että ylioppilaslakki ei todellakaan sovi tyyliini. Vielä kun lisätään soppaan se, että minua ei missään vaiheessa virallisesti lakiteta, niin päädyin sitten siihen tulokseen, että en osta perinteistä lakkia ollenkaan, vaan hankin Kirsi Nisosen suunnitteleman YO-laketin. Kun kerta nyt muutenkin vedetään tällä omalla linjalla näiden opintojen suhteen, niin vedetään sitten hatunkin suhteen... (vaikka ei tuo YO-laketti taida enään niin uusi juttu olla, mutta on se kuitenkin vähemmän perinteinen kuin tuo tavis lakki)

--

I already have the dress for my graduation party, I bought it in August from Laura Dols in Amsterdam, but as I was trying to figure out a nice hairdo to go with the traditional student's hat, I realized that the hat is not my style at all. And since I'll never actually attend the official graduation ceremony, I decided that I won't get that hat at all, I'll just get myself this cute hairpiece designed by Kirsi Nisonen. It's a modern take on the traditional hat, and it gives me so much more liberty with my hairstyle... And with my studies and graduation going a bit more unconventionally anyways, why not go different with the hat too? (although the headpiece is kinda overly hyped by now)

And for comparison, below a picture of the traditional hat:

6 comments:

 1. Beautiful! Nice blog. :)

  http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Vau en oo koskaan aikaisemmin nähny tota lakettia! On tosi kivan näkönen ja kuulostaa kivalta vaihtoehdolta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laketti oli tosi ihana, juuri mun tyylinen ja vielä tarpeeksi erilainen "tylsään" lakkiin verrattuna :) En loppujen lopuksi siis hankkinut lakkia ollenkaan, pelkän laketin, ja se sai todella paljon kehuja juhlissa ja myöhemmin valokuvaajalta, vaikka aika paljon joutui selittelemään lakin puutetta :D Kannattaa hankkia laketti jos siltä yhtään tuntuu, tai vaikka molemmat, omani löysin Stockalta ;)

   Delete
 3. Anonymous23/4/12 06:47

  Näin tuollaisen hiuspannan Acolythin uuden myymälän ikkunassa Iso Roballa (40). Se on hieno. Ja nimenomaan hieno. Vanhat valkolakit näyttää kamalilta. Eikä lakki ole mikään kaunis. Tottakai lakki on traditio, mutta pitää traditioon saada välillä jotain uuttakin. Acolyth myy sitä verkkokaupassakin (www.acolyth.fi). Hinta on muuten siellä Iso Roban myymälässä vain 35 €.

  terveisin
  Kirnauskis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen samaa mieltä! Ryhmäpaineen alla olisin varmaankin hankkinut normilakin jos olisin osallistunut lakitusseremoniaan, mutta kun sain todistukset vain muutaman ihmisen läsnäollessa opettajanhuoneessa, pystyin valitsemaan laketin lakin sijasta. Varmastikaan kaikki eivät ymmärtäneet (mm. valokuvaaja ihmetteli lakin puutetta) mutta ei se minua haittaa, laketti sopi täydellisesti minun tyyliini ja laketti pääsee myös vappuna ulkoilemaan :)

   Hyvä vinkki tuo Acolyth niille, joilla lakettia ei vielä ole! :)

   Delete

Click Here for Comment Guidelines

Thank you so much for your comment! I'll try to get back to you asap! Anonymous commenters, please use a nickname! ♥

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman pian! Anonyymit, olkaa ystävällisiä ja käyttäkää nimimerkkiä! ♥

Hartstikke bedankt voor je reactie! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren! Anonieme mensen, gebruik alsjeblieft een nickname! ♥

Tu peux commenter en français!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...