Profile Picture

Know me

Senja, 20 years old, Helsinki/Finland
Read more...
Sponsors, collaborations...
Terms of Use...

Find me

Email me Facebook Twitter Pinterest Google Plus flickr

Follow me

Follow Puukengät

Friday, October 14, 2011

Puuteriunelma - Powder pink dream

Scroll down for the English text


Minun pitäisi jo olla menossa nukkumaan, mutta D tekee vielä koulutöitä huomiselle, ja itse erehdyin eksymään H&M:n sivuille... Aikaisempi paketti saapui keskiviikkona, ja olen ilmeisesti muuttumassa shopaholiciksi, sillä päädyin tilaamaan yllänäkyvän hameen.

Puolustuksekseni on sanottava, että olen haaveillut kyseisestä/vastaavasta hameesta jo viime keväästä asti kun näin tuon ihanuuden Lilou's Crushin Hertan päällä parikin kertaa ja nyt tuossa pari päivää sitten Dam Stylessa. Julmaa kohtalon ivaa, en nimittäin ollut löytänyt hametta lukuisista etsinnöistä huolimatta, ennen kuin sitten tänä iltana. D ei tietenkään voinut ymmärtää, että miksi jonkun hameen takia voisi itkeä, niitähän tulee kauppaan ihan samanlaisia taas parin kuukauden päästä. Vaan mitä jos ei tulekaan?

Kaikki järkipuhe oli siis hukkaan heitettyä minun kohdalla, hame oli vain tilattava... On minulla vain koko maailman paras sulhanen <3

--


I should be going to bed already but D is still working on some school stuff and I made a huge mistake to browse the H&M online shop... My previous order arrived on Wednesday, so I suppose one could call me a shopaholic for ordering the dress in the picture.

For my defense I have to say that I have been drooling over that/a similar dress for months already, ever since I saw Hertta from Lilou's Crush wear it on couple occasions and now couple days ago I spotted it on Dam Style. Life is cruel, as I hadn't found the skirt despite of serious attempts until tonight. D of course couldn't understand how I could bawl my eyes out over a skirt, there'll be a similar one in the stores next month, right? Well, what if there isn't?

All reasoning was lost on me, I simply had to have that skirt... Don't I have the most amazing fiancé ever <3

7 comments:

 1. Minulla on samainen hame, ja se on kyllä aivan ihana. :-) Varoittelen silti sen verran, että tämä sun kuvassa oleva hame on itseasiassa hiukan erilainen vyötäröltä kuin Hertan päällä ja Dam stylessä ollut. Omani ostin liikkeestä, ja siinä on sellainen satiinimainen vyötärönauha (toisin kuin nettikaupassa myytävissä). Muuten se on kyllä samanlainen, mutta omani istuu napakammin kuin tuo kuvassa oleva.

  ReplyDelete
 2. Joo, katselinkin että toi strech-vyötärönauha voi olla hiukan riskaabeli, etenkin kun mulla on suht. kapea vyötärö. Tilasin sitten varmuuden vuoksi XSn niin pysyy varmasti päällä ja jos lihon pari kiloa niin toi vyötärönauha saa luvan joustaa :D

  ReplyDelete
 3. heh mä ja mun kaveri kerran päästin dam styleen :D

  mutta todellakin tuo hame on todella sievä!!


  Löysin blogisi aivan sattumalta buttermik bisquitista ja kiinnostuin kun itsekin opiskelen Alankomaissa ja olen kihloissa hollantilaisen miehen kanssa :)

  Olisi tosi kivaa kuulla lisää teidän tulevaisuuden suunnitelmista ja sun opiskelujutuista yms. :)

  ReplyDelete
 4. Haa, mukava saada uusia lukijoita :) Missä päin Alankomaita asustelet? Itse tulen asumaan Amsterdamin alueella/Hoornissa.

  Voisi kai sitä laitella juttua näin muustakin kuin vaatteista, ystäväni toivoivat juttua Hoornista, eli siitä varmaan kirjoittelen seuraavaksi :)

  ReplyDelete
 5. Mä asun ja opsikelen Rotterdamissa. Ensiks en kyl olis välttis unelmoinut asuvani Rotterdamissa, ei mikään lemppari kaupunkini) mutta opiskelut vei pidemmän korren joten tänne muutettiin ainakin seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

  Itsekin tutustuin mieheeni netissä ja oltiin kaukosuhteessa puoli vuotta ja sitten vain melkein kuin vahingossa jäin tänne asumaan :D

  Tervetuloa siis Hollantiin! En olekaan kuullut ennen Hoornista mitään eli siis seuraavia postauksia odotellessa :)

  ReplyDelete
 6. Thats a perfect skirt! I need to check H&M's online store asap :)

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: En ole vielä käynyt kertaakaan R'damissa, lähinnä vierailuni ovat keskittyneet tänne A'damin lähistölle... Ensi viikolla pääsen sitten viimein käymään den Haagissa ja Scheveningenissa... Mäkin tosiaan tapasin hollantilaiseni netissä ja nyt ei sitten olekaan mitään toivoa että jäisin Suomeen :D

  Marisa: Indeed, it's one of the most gorgeous dresses I've seen, and by H&M too... The price wasn't a killer either, at least not in the Netherlands... 30 euros with the transport costs! Can't wait for the package to arrive :)

  ReplyDelete

Click Here for Comment Guidelines

Thank you so much for your comment! I'll try to get back to you asap! Anonymous commenters, please use a nickname! ♥

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman pian! Anonyymit, olkaa ystävällisiä ja käyttäkää nimimerkkiä! ♥

Hartstikke bedankt voor je reactie! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren! Anonieme mensen, gebruik alsjeblieft een nickname! ♥

Tu peux commenter en français!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...